Telefon: 0727 226 664

SANLIFE EXCELL

Radiologie Dentară

2D & 3D

Bun venit la clinica dentară SANLIFE EXCELL

Suntem dedicați să aducem cele mai avansate servicii de radiologie dentară 2D și 3D în comunitatea din Zărnești și din împrejurimi.

Suntem mândri să vă prezentăm un serviciu de radiologie dentară dotat cu un aparat de ultimă generație, care are cel mai mic nivel de radiații, cu 90% mai puțin decât în cazul unui zbor cu avionul.

Program de lucru

Radiologie Dentară 2D

(Radiografie Panoramică)

Această tehnologie de ultimă generație ne permite să obținem imagini detaliate ale întregii gurii și a maxilarelor, ajutându-ne să diagnosticăm afecțiuni dentare și orale cu precizie. Radiografia panoramică este rapidă, nedureroasă și sigură.

Radiologie Dentară 3D

(Computer Tomograf Dentar)

Cu ajutorul acestui serviciu avansat, putem genera imagini tridimensionale ale structurilor dentare și ale maxilarelor, oferind o perspectivă mai detaliată. Acest lucru este deosebit de util pentru planificarea procedurilor complexe precum implanturile dentare sau extracțiile dificile.

Suntem aici pentru a vă oferi servicii de radiologie dentară de cea mai înaltă calitate, cu grijă și profesionalism.

Un zâmbet perfect garantat

Ne preocupăm profund de siguranța pacienților noștri, iar aparatul nostru de radiologie dentară 2D și 3D este proiectat pentru a oferi cea mai mică expunere la radiații posibilă. Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră.

Programari

Pentru a beneficia de serviciile noastre de radiologie dentară, vă rugăm să ne contactați pentru o programare

0727 22 66 64
contact@snldent.ro
Strada Mare nr 283, Zarnesti, Romania
Verified by ExactMetrics